Hei, og velkommen til disse sidene som er laget for dere som digger alt som har med kjæledyr og spilleautomater å gjøre! Enten du foretrekker hunder, katter, eller kaniner, så er disse sidene for deg, med omfattende beskrivelser som kan gi deg en pekepinn på hva som passer best.

Spill der kjæledyr står i fokus har nærmest blitt en farsott de siste to – tre år, og utbredelsen går nærmest over alle store støvelskaft. Blant grunnene til dette er selvfølgelig at de to største utviklerne av nettbaserte spilleautomater, britiske Microgaming og svenske Net Entertainment, begge har valgt å satse hardt på å utvikle dette markedet og ta så stor andel som mulig av det. Derfor har de kjørt hardt for å markedsføre sine spill av denne typen, enten det er Hound Hotel og Kitty Cabana fra Microgaming, eller utfordrerne Diamond Dogs og Wonky Wabbits fra NetEnt.

Hound Hotel er jo et typisk eksempel på denne sjangeren, i og med den sterke forbindelsen mellom hundre og ett overklasseliv, som selv de fleste mennesker bare kan drømme om. Det er noe litt merkelig med hele konseptet, men man er jo også vant til å se at en and som Skrue McDuck blir helt uanstendig rik og velter seg i en pengebinge. Hvorfor da ikke en hund, eller for den saks skyld en katt, som i Kitty Cabana? Også Diamond Dogs bygger videre på denne litt sære ideen om den velstående hunden. Man må imidlertid huske at slike visjoner faktisk har rot i virkeligheten, fordi det de siste årene har det vært opptil flere mangemillionærer, som har etterlatt alle pengene sine til et kjæledyr.