Hvordan du spiller Diamond Dogs

diamonddogswildsymbolPå Diamond Dogs er det flust med valg og alternativer. Du kan velge både hvor mange mynter du vil satse per spinn (fire forskjellige nivåer) og hele seks forskjellige nivåer for den enkelte myntens verdi, fra én cent og helt opp til 50 cent. I tillegg kan du også velge hvor mange gevinstlinjer du vil spille på, opp til 25 som er maks antall på denne automaten. Alt i alt kan du derfor spille på alt fra mikrobeløp opp til 50 euro (snaut 500 kroner) per spinn, så her må det sies å være muligheter for alle. Unntaket er kanskje de som virkelig vil spille høyt og satse store summer på hvert spinn, det finnes andre automater som passer bedre for dem. Uansett må man jo huske å ikke spille for mer enn det man egentlig har råd til.

Wild i dette spillet er en bokserhund med et bredt glis som også er ikledd et tungt gullkjede med en stor wild-medaljong. Dette symbolet kan dermed erstatte alle andre symboler, unntatt scatters og bonussymboler. Dermed får du flere og større gevinsten, så dette er en hund du ønsker å se mest mulig av.

Scattersymbolet er noe helt annerledes, en liten feminin chihuahua, i pelskåpe og med rosa smykker. Får du nok av disse på skjermen, vanker det free spins, og du får se hennes vakre øyne når hun tar av seg solbrillene. Tre chihuahua gir deg ti gratis spinn, i tillegg til eventuelt andre premier. I rundene med gratis spinn får du også en tredobling av gevinstene, det som kalles en multiplikator på 3. Dette kan med andre ord bli en virkelig gullgruve.

I tillegg finnes det noe annet kult på denne automaten, nemlig ett bonusspill der en paparazzihund tar bilder på den røde løperen. Velg en kjendishund å ta bilde av, så får du vite gevinsten du har vunnet.