Wonky Wabbits – koselige kaniner

wonky-wabbitsEr du lei av å spille automater med hunder og katter, og lengter etter å prøve et spill med andre dyr. Da har Net Entertainment akkurat det du trenger, nemlig en ny automat der spillet faktisk dreier seg om små søte kaniner. Litt barnslig, vil noen si, men for andre vil nok dette være midt i blinken. De lille kaninene hopper rundt i en grønnsakshage, mens de stirrer på deg med sine unaturlig store øyne. Denne nettbaserte spilleautomaten er tilpasset spill på Mac eller PC med Windows eller Linux. Liker du best å spille på nettbrett eller smarttelefon finnes det dessverre ikke noen optimalisert løsning for det per i dag.

Bak grønnsakshagen ligger et spesielt landskap med åser og dalsøkk, og fjell aller bakerst delvis dekket i lette skyer. Bakgrunnen er tydeligvis ment å se ut som en slags mosaikk. Mens kaninene hopper rundt, er symbolene som spiller de viktigste rollene ulike typer grønnsaker. Det aller mest verdifulle symbolet er derfor, som du sikkert har gjettet, en gulrot. Du finner også tomat, mais, broccoli, og auberginer som symboler, en interessant avveksling fra de mange automatene som anvender forskjellige typer frukt.

Som du kanskje kan tenke deg, gitt en såpass naivistisk setting, er dette et ganske enkelt spill. Det har selvfølgelig på sett og vis imponerende grafikk, animasjoner, og effekter, men når det gjelder funksjoner er det ikke veldig komplisert. Det er hverken scattersymboler eller gratis spinn, din eneste mulighet for å slå kloa i en fet gevinst er å få et lass med wildsymboler på én og samme gevinstlinje. Det er en egen funksjon der wilds kan foreta en slags celledeling og nærmest reprodusere seg selv, og det kan jo gi hyggelige resultater.

Noe overraskende så er ikke dette egentlig en automat for virkelige småspillerne – det laveste du kan satse er rundt 3 kroner, og toppinnsatsen er hele 150 euro på ett spinn.