Kitty Cabana – ni liv i sus og dus

kitty-cabanaKitty Cabana er en morsom nettbasert spilleautomat fra Microgaming der du bookes inn på et koselig kattehotell! Glade katter omgir deg, riktig nok litt mer bortskjemte og luksussøkende enn det du kanskje er vant til. Dette er en automat som ligner veldig på en annen fra Microgaming, nemlig Hound Hotel som du kan lese om et annet sted på disse nettsidene. Dersom du er en katteentusiast vil nok likevel Kitty Cabana klart være å foretrekke. Siden katten med unntak av gullfisken er verdens mest utbredte kjæledyr, er det vel ingen tvil om at dette åpner for en solid spillergruppe. Tenk også på hvor mange som tilbringer dagen med å se på morsomme kattevideoer. Dette blir noe lignende – men med muligheter for å vinne en kjempegevinst.

Microgaming er et stort og seriøst selskap med lang fartstid i bransjen, og var faktisk med på å starte det aller første kasinoet på nett helt tilbake i 1994. Noen av dagens spillere var ikke en gang født den gangen, men for de fleste andre var nok introduksjonen av slik spilling på nett noe stort når man først ble kjent med det. For de fleste vil det si etter årtusenskiftet. Nå har det imidlertid gått over 20 år, og Microgaming fortsetter å holde sin posisjon som ett av de ledende firmaene innenfor utvikling av spilleautomater.

Kattene nyter det gode liv på ferien sin, de har både spa, cocktails, og sjampis å gasse seg med. I tillegg til de mange symbolene som forestiller katter får du også bildekortene fra kortstokken, det vil si knekt, dame, konge, og ess. Litt vanskelig å se sammenhengen her, men slik er det ofte med automater. Det er bra å ha noen symboler som er litt enkle, for dette gjør spillet raskere. Det er uansett mer enn nok kattesymboler til å skape den rette atmosfæren.