Hvordan du spiller Kitty Cabana

babb135c85ea8faddb56a562eab2756fKitty Cabana har en utbetalingsprosent eller RTP på 96,5 prosent, hvilket innebærer at den såkalte husets margin (i forhold til spillerne) er på bare 3,5 prosent. Alt under 5 prosent anses å være brukbart, og under 4 prosent må man si er veldig bra. Det er uansett grunn til å ta forbehold om at man må spille fornuftig og ikke satse mer enn man har råd til, men dette er i hvert fall ikke på noen måte et spill der man er sjanseløs på å vinne.

En ting som også hjelper deg veldig mye i dette spillet er Wilds, det vil si en slags jokersymboler som kan erstatte alle andre symboler og dermed hjelpe deg til gevinster. Det er ekstra hyggelig at Wilds alltid står som erstatter for det symbolet som ville gitt deg høyest mulig gevinst på vinnerlinjen, hvilket øker utbyttet av slike symboler kraftig. I tillegg kan du få det som heter Dashing Wilds. Slike Dashing eller hoppende Wilds kaster seg over radene på en dramatisk måte akkurat før hjulene stopper, og er alltid en like hyggelig overraskelse. Det er også en hel rekke andre wild-funksjoner, fra Super Stacked Wilds til Extending Wilds (som utvider seg) og til og med Wild Reels. Wild Reels er når et helt hjul fylles opp av Wilds, som du sikkert kan tenke deg blir det da ofte mange gevinster på en gang.

Når du spiller på Kitty Cabana kan du selv i stor grad vurdere hvor mye du vil satse hver gang du spinner. Her er den minste mulige innsatsen litt over to kroner (25 cents), men det er også en mulighet å begynne å blafre med tusenlappene – 125 euro er høyeste innsats for en snurr. Da skal man vel ha en ganske robust lommebok og gedigen risikovilje, i hver fall hvis man spiller med den innsatsen over tid.