Hva vinner du på Kitty Cabana?

kitty-cabana-slot-gsKitty Cabana har et ganske ordinært oppsett med fem hjul, tre rader, og 25 gevinstlinjer du kan vedde på. Dette er for øvrig helt identisk med søsterautomaten Hound Hotel. Gevinstene utløses når det legger seg tre eller flere like symboler på rad på disse linjene, i fra venstre mot høyre. Det er mulig å vinne så mye som 480 ganger innsatsen i vanlig spill, og nesten 3 000 ganger innsatsen når du er inne i en bonusrunde. Dette betyr at du i beste fall kan innkassere rundt tre millioner på en spinn, og da snakker man jo bra timebetaling! Nå må det selvfølgelig legges til at det går veldig lenge mellom hver gang noen vinner så store premier på Kitty Cabana, men det er også ganske mange og jevnlige smågevinster underveis som hjelper deg å holde deg flytende mens du venter på storgevinsten. Se særlig etter de forskjellige typene Wilds som virkelig hjelper til med dette.

Free spins er selvfølgelig interessant og ettertraktet på denne automaten som på de fleste andre, og for å få dem må du se etter de høytidelige kelnerkattene. Det er jo selvfølgelig heller ikke i dette universet alle som er rike, noen må jo jobbe og servere de andre overklassekattene. Får du minst tre kelnerkatter går du i gang med gratis spinn. Det skjer imidlertid ikke før du gjør forskjellige valg som definerer reglene for de forestående bonusrundene. Hva du gjør her avgjør både hvor mange ganger du får snurre gratis, hvilke Wilds du får med deg, og hva slags multiplikatorer du får glede av.

Denne kule måten å legge opp bonusrundene på er en veldig stor del av forklaringen på at Kitty Cabana har blitt så populært blant spillene. I tillegg skader det selvfølgelig ikke å elske katter, når man spiller på en slik automat.