Diamond Dogs – hunder med bling

diamond-dog-collars-is-puppy-bling-the-new-th-l-0z9q0wDiamond Dogs er den nye automaten fra Net Entertainment (den svenske automatkjempen best kjent som NetEnt) som skal utfordre Microgamings braksuksess Hound Hotel. Og det er nok gode muligheter for at nettopp Diamond Dogs er det rette spillet til å klare brasene. Det er både glamorøst og vittig, og spennende å spille. Hundene er tilsynelatende enda rikere og mer bortskjemte enn de du møtte på Hound Hotel, og selv kan du også bli rik hvis du håver inn gratis spinn og gjør det skarpt i bonusspillet. Du kan spille Diamond Dogs på Mac eller på en PC med Windows eller Linux. Foreløpig finnes det dessverre ingen mobil løsning. Årsaken kan nok være at man her må ha full skjerm, for virkelig å kose seg med de morsomme biskene.

Man kan ikke legge skjul på at både grafikken og animasjonene på denne automaten er ganske så imponerende, noe man da også har vent seg til å forvente fra nettopp NetEnt. Alt er gjort for å gi et gjennomført inntrykk av bling, her skinner det i gull og glimrer i diamanter nesten kontinuerlig. Liver er glamorøst og glitrende, og en gyllen ramme med diamanter holder drømmen om rikdom fremst i tankene mens man spiller. Musikken er også avslappet og nøktern, og bygger opp om en fredelig stemning helt til du får gevinst og litt sprekere rytmer setter i gang. Mens du spiller avbrytes også musikken av regelmessige hundebjeff. Det spørs om hunden din blir noe særlig glad for dette!

Symbolene skal forestille hva hundene kunne ønske seg hvis de var rike, som for eksempel ett lærbein, med en pen sløyfe rundt og en gyllen bolle fylt til randen med oksestek. Til og med en brannhydrant i rent gull har fått innpass i spillet, og det aller beste symbolet i Diamond Dogs er en hundehytte på stranden, omkranset av palmetrær og svømmebasseng.