Hound Hotel – luksusbikkjer

hound-hotel-online-slotHound Hotel er en nettbasert spilleautomat som har blitt veldig populær de siste par årene. Den er utviklet og levert av et selskap som heter Microgaming og har sin base i Storbritannia, selv om de er registrert på Malta. Microgaming er blant verdens mest kjente selskaper når det gjelder utvikling av spilleautomater, og i Europa er det bare svenske Net Entertainment som kan konkurrere med dem i utbredelse og popularitet av spill. Hound Hotel er ett av signaturspillene til Microgaming fordi det viser frem mye av nettopp det som har gjort firmaets automater så anerkjente.

Hva betyr så det? Jo, man kan jo i utgangspunktet slutte at et hotell for hunder er et merkelig premiss for en slik automat, men Microgaming får det virkelig til å funke. De gjør alt så gjennomført profesjonelt, med grafikk, lyd, og musikk av ypperste klasse, at man virkelig blir hensatt til en absurd verden der rike hunder tar inn på et femstjerners hotell og gasser seg i luksus.

Dette er altså spillet for alle som er glade i hunder, enten det er hundeeiere, oppdrettere, kenneleiere, eller alle de som ikke har hund akkurat nå fordi det er litt vanskelig der man bor eller på grunn av familiemedlemmer som er allergikere. Med disse hundene er det ingen allergiproblemer! Uansett hvilken rase av hunder du liker så vil du nok finne din favoritt blant de mange søte symbolene på Hound Hotel.

Flere og flere utviklere av automater har heldigvis forstått at det å spille dreier seg om mer enn kroner og øre, free spins og jackpots. Dagens nyere automater tar utgangspunkt i at spillet skal skape en atmosfære eller stemning, fortelle en historie, ja nærmest bringe spilleren inn i et nytt univers som er mer spennende enn det daglige liv. Hound Hotel lykkes bemerkelsesverdig godt med dette.