Hound Hotel – hvordan du spiller

455e8197d4a3bb975b0efd7fc588e23eHound Hotel dreier seg om aristokratiske hunder, men du trenger ikke akkurat å tilhøre overklassen, selv for å være med og spille. For de som ønsker å være litt forsiktige er det mulig å spille for bare 25 cent per spinn, og det er jo ikke mer enn et par kroner (ca. 2,30 etter dagens kurs). Den som er litt mer risikovillig kan slå til med noe større innsats, helt opp 37,50 euro som maks. Det blir i underkant av 350 kroner, som jo heller ikke er avskrekkende.

Man kan si at dette egentlig ikke er automaten for de aller største og mest risikovillige gamblerne. Det kommer også til uttrykk i at du får ganske hyppige, men vanligvis heller små gevinster. Volatiliteten i dette spillet er litt under middels, og spillerne kan glede seg over en hyggelig RTP på 96 til 97 prosent. Med RTP menes da “return to players”, altså utbetalingsprosenten, eller den delen av innsatsen til spillerne som går tilbake som gevinst.

Det er fem hjul og tre rader på denne automaten, som er det vanligste oppsettet nå til dags. Microgaming har ikke gått så langt som mange andre selskaper i å trekke alle mulige gevinstlinjer, i stedet for 1 000 vinnerlinjer som noen automater tilbyr får du her nøye deg med 25. Det gjør i grunnen det hele litt mer oversiktlig, du har litt større begrep om hvordan og hvorfor du vinner underveis i spillet.

På denne automaten finner du ingen jackpot, men du kan likevel få ganske store gevinster, spesielt i bonusrundene. Dersom du får minst tre scatter-symboler opp på skjermen får du gratis spinn, helt opp til 30 om gangen dersom du finner fem av dem. Du kan også få multiplikatorer i løpet av spillet, og disse kan flerdoble gevinstene dine. I tillegg finner du wild-symboler som erstatter andre symboler og hjelper deg å få gevinst.